Landelijk Kwaliteitsregister
Leerplicht en RMC
Intranet

Skip Navigation LinksOver LKLR

Digitaal Portfolio
Registers raadplegen
Vragen
Mijn LKLR
Je bent hier:
LKLR > Over LKLR > 
Snelmenu

 Over LKLR

Het Landelijk Kwaliteitsregister Leerplicht & RMC is een openbaar vrijwillig register voor leerplichtambtenaren en RMC-medewerkers. Het kwaliteitsregister registreert, erkent en controleert de professionaliteit van leerplichtambtenaren en RMC-medewerkers. Het beschrijft welke kennis en vaardigheden zij (moeten) hebben en hoe zij deze onderhouden.
 
Het Landelijk Kwaliteitsregister Leerplicht & RMC is een initiatief van brancheorganisatie Ingrado. Ingrado daagt uit tot ontwikkeling, verbetering en professionalisering. Die beweging maakt Ingrado graag zichtbaar met het Landelijke Kwaliteitsregister Leerplicht & RMC. Ingrado stimuleert dat alle leerplichtambtenaren en RMC-medewerkers zich registreren. 
 
Alle informatie op deze website wordt aangeboden vanuit KABIZ. KABIZ (Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg) is een onafhankelijke organisatie met ruime ervaring die zorgt voor de inschrijving en het technisch beheer van de gegevens. Tevens geeft KABIZ informatie en voorlichting over inschrijving en (her)registratie.

Ik ben leerplichtambtenaar of RMC-medewerker...
en wil me registreren